Theuma zoekt jou!

Theuma is één van de grootste producenten van deursets (binnendeuren en kozijnen) in Europa en heeft 250 enthousiaste medewerkers verdeeld over België (Bekkevoort) en Nederland (Nijkerk). Met een innovatief en kwalitatief hoogwaardig productassortiment, een sterk productie-apparaat én doorgevoerde investeringen in digitalisering, wil Theuma een betrouwbare partner zijn voor haar klanten. Om de continue groei te blijven verzekeren zijn we momenteel op zoek naar een …

FACILITY MANAGER & PREVENTIEADVISEUR

Functiebeschrijving

In je rol als Facility manager ga je voornamelijk focussen op projecten inzake nutsvoorzieningen, infrastructuur, MVO en energiebesparingen voor de site. Je zorgt voor een goede prijs/kwaliteitsverhouding van de diensten die je levert. Je onderhandelt met leveranciers over prijzen, deadlines en volgt alles strikt op. Je zorgt voor een transparante opvolging en rapportering naar het management.

Als Preventieadviseur draag je actief bij aan de implementatie van de welzijnswet over de afdelingen heen. Je adviseert de leidinggevenden en de werknemers met als doelstelling de verbetering van het welzijn van onze werknemers. Je werkt het beleid rond veiligheid, gezondheid en milieu op en rond de productieafdeling uit. -Je volgt de wetgeving rond welzijn op het werk op en zet die om in duidelijke adviezen voor medewerkers en het management. Je bent actief bezig met het voortdurend optimaliseren van het veiligheidsniveau binnen de organisatie Je staat in voor de opmaak van en advisering inzake risicoanalyses. Je maakt een analyse van incidenten en arbeidsongevallen en advisering terzake.

Profiel

Je bent in het bezit van een diploma preventieadviseur niveau 1. Je hebt een natuurlijke impact op mensen en je bent zowel een sterke communicator als onderhandelaar (zowel mondeling als schriftelijk). Je werkt resultaatsgericht en functioneert zowel zelfstandig als in team. Je denkt mee met de noden en objectieven van organisatie, zowel op korte als op lange termijn. Je deinst er niet voor terug initiatieven te nemen en voorstellen te doen waar nodig dankzij je strategisch, commercieel en financieel inzicht. Een grote verantwoordelijkheidszin en een goed georganiseerde administratie zijn een evidentie. Je verliest je efficiënte planning niet uit het oog desondanks je vaak met verschillende zaken tegelijkertijd bezig bent. Je hebt oog voor het welzijn van medewerkers en klanten en je vindt het leuk om andere mensen van dienst te zijn. Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands en goede kennis van het Engels. Kennis van Frans en Duits is een grote plus.

Dit mag je van ons verwachten

Deze functie bevat veel mogelijkheden tot initiatief en zelfontplooiing in een groeiend internationaal bedrijf. Mogelijkheid tot thuiswerk en een flexibel uurrooster dankzij glijdende werktijden.  We zorgen wekelijks voor vers fruit, geven incentives en organiseren jaarlijks een leuke personeelsevent. De plaats van tewerkstelling is Bekkevoort, gelegen op de grens tussen Vlaams-Brabant en Limburg, ver van de dagelijkse files.

Echt iets voor jou?

Solliciteer vandaag nog en mail je CV en motivatiebrief naar laura.hoorelbeke@theuma.com

Download PDF

Bekijk alle vacatures

NEEM CONTACT OP

Logo-theuma HR red CMYK

THEUMA NV

AFDELING HR

ZANDSTRAAT 10 3460 BEKKEVOORT