Theuma zoekt jou!

Theuma is één van de grootste producenten van deursets (binnendeuren en kozijnen) in Europa en heeft 250 enthousiaste medewerkers verdeeld over België (Bekkevoort) en Nederland (Nijkerk). Met een innovatief en kwalitatief hoogwaardig productassortiment, een sterk productie-apparaat én doorgevoerde investeringen in digitalisering, wil Theuma een betrouwbare partner zijn voor haar klanten. Om de continue groei te blijven verzekeren zijn we momenteel op zoek naar een …

JUNIOR IMPROVEMENT PROCESS ENGINEER

Functiebeschrijving

Je staat in voor de optimalisatie van bestaande processen alsook het ontwikkelen en introduceren van nieuwe processen.  Je hebt een functie waarbij eigen initiatief een must is.

Je  behoudt de focus op de vooropgestelde doelen en de daarbij horende kosten- en tijdsefficiëntie met inachtname van de productkwaliteit. Je werkt mee aan het uitvoeren van interne testen en proeven die vallen binnen het domein van procesontwikkeling. In het kader van procesontwikkeling onderhoud je intensieve contacten met leveranciers. Daarnaast documenteer je de productieprocessen door middel van productieprocesdocumenten, werkinstructies, handleidingen, e.d.. Je participeert in verbeterteams, waar correctieve en preventieve acties genomen worden, binnen het kwaliteitsmanagementsysteem. Je bereidt dossiers voor bij de aankoop van nieuwe of aangepaste technologieën en kan aangesteld worden om respectievelijke projecten te begeleiden. Je ondersteunt de interne organisatie met technisch advies op het gebied van processen en geeft interne opleiding bij de introductie van nieuwe of gewijzigde processen.

Profiel

Ben je iemand die graag analytisch en kritisch te werk gaat, heb je technische affiniteit en is resultaatgericht werken jouw tweede natuur? Ben jij daarnaast ook nog eens enthousiast,  flexibel, organisatorisch sterk en staat bij jou probleemoplossend werken bovenaan jouw checklist? Neem dan snel contact met ons op!

Tenslotte beschik je minstens over een diploma Industrieel Ingenieur of je kan de nodige ervaring voorleggen in het vakgebied van procesengineering. Kennis van oppervlakte-afwerkingstechnieken,  hout verspanende technieken/technologie met kennis van lijmtechnieken zijn pluspunten.

Dit mag je van ons verwachten

Deze functie bevat veel mogelijkheden tot initiatief en zelfontplooiing en biedt reële groeikansen in het kader van de verdere groei van Theuma op nationaal en internationaal gebied. Verder bieden wij jou als bedrijf naast o.a. glijdende werkuren, maaltijdcheques en een firmawagen, ook de mogelijkheid om na jouw opleidingsperiode tot 20% van thuis uit te werken.

Echt iets voor jou?

Solliciteer vandaag nog en mail je CV en motivatiebrief naar sabrina.weckx@theuma.com

Download PDF

Bekijk alle vacatures

NEEM CONTACT OP

Logo-theuma HR red CMYK

THEUMA NV

AFDELING HR

ZANDSTRAAT 10 3460 BEKKEVOORT