Theuma zoekt jou!

Theuma is één van de grootste producenten van deursets (binnendeuren en kozijnen) in Europa en heeft 250 enthousiaste medewerkers verdeeld over België (Bekkevoort) en Nederland (Nijkerk). Met een innovatief en kwalitatief hoogwaardig productassortiment, een sterk productie-apparaat én doorgevoerde investeringen in digitalisering, wil Theuma een betrouwbare partner zijn voor haar klanten. Om de continue groei te blijven verzekeren zijn we momenteel op zoek naar een …

MEDEWERKER CUSTOMER SERVICE PROJECTEN

Functiebeschrijving

Je staat in voor het voorbereiden, het verwerken en het beheer van orders van projecten.

Je zorgt er ook voor dat in samenspraak met de klant de goederen op het juiste moment op de juiste plaats komen. Je bent één van de aanspreekpunten, en biedt technische ondersteuning, voor zowel sales als voor klantenrelaties wat betreft de projecten.

Kortom: je zet de klantenwensen om in acties binnen Theuma.

Profiel

Wil je graag deel uitmaken van ons groot Theuma team waarbinnen je je interesse in technische administratie kan toepassen en verder kan ontplooien? Dan ben je aan het juiste adres!

We zijn op zoek naar een toffe collega die voldoening haalt uit het zoeken naar gepaste oplossingen op de vragen van onze klanten. Daarbij kan je hen vlot te woord staan zowel in het Nederlands als in het Frans. Je bent sterk getriggerd om een klant snelle antwoorden te kunnen geven. Verder heb je inzicht in de manier van werken op een werf, ben je een Excel wizard, kan je zelfstandig werken en bereid je jouw projecten nauwkeurig en gedetailleerd voor. Je bent een assertief en flexibel iemand die een technisch creatieve ingesteldheid heeft. Je beschikt minstens over een Graduaatsdiploma in een technische richting of je kan de nodige ervaring voorleggen. Eventuele ervaring in de bouw of de toeleveringsindustrie aan de bouw is mooi meegenomen.

Aanbod

Deze functie bevat veel mogelijkheden tot initiatief en zelfontplooiing en biedt reële groeikansen in het kader van de verdere groei van Theuma op nationaal en internationaal gebied.

Echt iets voor jou?

Solliciteer vandaag nog en mail je CV en motivatiebrief naar vanessa.vanderauwera@theuma.com

Download PDF

Bekijk alle vacatures

NEEM CONTACT OP

Vanessa Vander Auwera

Logo-theuma HR red CMYK

THEUMA NV

AFDELING HR

ZANDSTRAAT 10 3460 BEKKEVOORT