Theuma zoekt jou!

Theuma is één van de grootste producenten van deursets (binnendeuren en kozijnen) in Europa en heeft 250 enthousiaste medewerkers verdeeld over België (Bekkevoort) en Nederland (Nijkerk). Met een innovatief en kwalitatief hoogwaardig productassortiment, een sterk productie-apparaat én doorgevoerde investeringen in digitalisering, wil Theuma een betrouwbare partner zijn voor haar klanten. Om de continue groei te blijven verzekeren zijn we momenteel op zoek naar een …

PROCUREMENT ASSISTANT

Wil je graag deel uitmaken van ons groot Theuma team waarbinnen je jouw commerciële, administratieve én logistieke talenten kan toepassen en verder kan ontplooien? Dan ben je aan het juiste adres!

Functiebeschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden van bestellingen in functie van de behoeftes die via het ERP – systeem gecreëerd worden. Daarnaast sta je in voor de administratieve verwerking van de aankooporders, meer bepaald het opmaken en plaatsen van bestellingen bij onze leveranciers. Je bent de dagdagelijkse contactpersoon voor de productieafdelingen en de verkoopafdeling i.v.m. grondstoffen die in bestelling zijn. Bij problemen overleg je met de “interne klanten” en leveranciers over mogelijke alternatieve producten en levertermijnen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de leverancier met betrekking tot de opvolging van openstaande orders. Verder draag je bij en trek je projecten met betrekking tot de continue verbetering van de aankoopprocessen.

Profiel

Je beschikt over een Bachelor diploma in een economische of logistieke richting of je bent gelijkwaardig door ervaring. Je bent dynamisch, zelfstandig, communicatief en klantgericht.

Daarnaast ben je een gedreven iemand die een gezonde dosis ambitie en doorzettingsvermogen bezit. Je hebt goede administratieve vaardigheden en kan vlot overweg met PC-toepassingen (MS-Office). Kennis van het ERP-systeem Microsoft AXAPTA is daarbij een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in woord en geschrift (NL/ENG), kennis van Duits is een pluspunt.

Dit mag je van ons verwachten

Je komt terecht in een uitdagende en dynamische werkomgeving binnen een groeiend bedrijf. De mogelijkheid om je professionele vaardigheden verder te ontwikkelen. Een team van toegewijde en ervaren collega’s. Theuma biedt een competitief salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden o.a. glijdende werkuren, maaltijdcheques en extra vakantiedagen bovenop de wettelijke vakantiedagen alsook de mogelijkheid om na jouw opleidingsperiode van thuis uit te werken. We geven incentives en organiseren jaarlijks een leuk personeelsevent.

De plaats van tewerkstelling is Bekkevoort, gelegen op de grens tussen Vlaams-Brabant en Limburg, ver van de dagelijkse files.

Echt iets voor jou?

Solliciteer vandaag nog en mail je CV en motivatiebrief naar laura.hoorelbeke@theuma.com

Download PDF

Bekijk alle vacatures

NEEM CONTACT OP

Logo-theuma HR red CMYK

THEUMA NV

AFDELING HR

ZANDSTRAAT 10 3460 BEKKEVOORT