Theuma zoekt jou!

Theuma is één van de grootste producenten van deursets (binnendeuren en kozijnen) in Europa en heeft 250 enthousiaste medewerkers verdeeld over België (Bekkevoort) en Nederland (Nijkerk). Met een innovatief en kwalitatief hoogwaardig productassortiment, een sterk productie-apparaat én doorgevoerde investeringen in digitalisering, wil Theuma een betrouwbare partner zijn voor haar klanten. Om de continue groei te blijven verzekeren zijn we momenteel op zoek naar een …

PRODUCTIEMEDEWERKER (2 ploegen)

Functiebeschrijving

Je job bestaat uit het uitvoeren van kwaliteitscontrole op halffabricaten volgens de vastgelegde kwaliteitsnormen binnen ons productieproces. Je vult hierbij consequent de desbetreffende controledocumenten in.

Profiel

Je bent in het bezit van een A2 of A3-diploma of bent gelijkwaardig door ervaring. Je bent gedreven en hebt een gezonde dosis ambitie en doorzettingsvermogen. Je kan zelfstandig problemen oplossen en bent flexibel. Tenslotte heb je oog voor veilig en ordelijk werken.

Aanbod

Theuma biedt je een interessante job met toekomstmogelijkheden in een vroege- en dagpost, een aangename werksfeer, een gedegen opleiding en loon in verhouding tot de toegekende verantwoordelijkheden.

De plaats van tewerkstelling is Bekkevoort, gelegen op de grens tussen Vlaams-Brabant en Limburg, ver van de dagelijkse files.

Interesse?

Solliciteer vandaag nog en mail je CV en motivatiebrief naar jan.willems@theuma.com

Download PDF

Bekijk alle vacatures

NEEM CONTACT OP

Logo-theuma HR red CMYK

THEUMA NV

AFDELING HR

ZANDSTRAAT 10 3460 BEKKEVOORT