Theuma zoekt jou!

Theuma is één van de grootste producenten van deursets (binnendeuren en kozijnen) in Europa en heeft 250 enthousiaste medewerkers verdeeld over België (Bekkevoort) en Nederland (Nijkerk). Met een innovatief en kwalitatief hoogwaardig productassortiment, een sterk productie-apparaat én doorgevoerde investeringen in digitalisering, wil Theuma een betrouwbare partner zijn voor haar klanten. Om de continue groei te blijven verzekeren zijn we momenteel op zoek naar een …

PROJECT CONSULTANT

Functiebeschrijving

Wil je graag deel uitmaken van ons groot Theuma team waarbinnen je jouw administratieve en commerciële talenten kan toepassen en verder kan ontplooien? Dan ben je aan het juiste adres!

Als Project Consultant ben je een kei in het voorbereiden, verwerken en beheren van offertes en bestellingen.

Je informeert, faciliteert en enthousiasmeert alle betrokken partijen intern en extern om tot een succesvol resultaat te komen.

Klanten en externe projectmedewerkers kunnen op jou rekenen voor totaaloplossingen op maat en worden door jou maximaal ontzorgd.

Profiel

Je hebt inzicht in projecten en je voelt je als een vis in het water in dit soort van werkomgeving. Je hebt een bachelor werk- en denkniveau in een technisch/commerciële richting. Tevens ben je een ondernemende en gedreven persoon die vlot en professioneel is het leggen van duurzame contacten. Spreek je bovendien een aardig mondje Frans en kent Excel voor jou geen geheimen. Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Dit mag je van ons verwachten

Deze functie bevat veel mogelijkheden tot initiatief en zelfontplooiing en biedt reële groeikansen in het kader van de verdere groei van Theuma op nationaal en internationaal gebied. Verder bieden wij jou als bedrijf naast o.a. glijdende werkuren, maaltijdcheques en een vergoeding van je woonwerkverkeer, ook de mogelijkheid om na jouw opleidingsperiode tot max. 50% van thuis uit te werken.

Echt iets voor jou?

Solliciteer vandaag nog en mail je CV en motivatiebrief naar sabrina.weckx@theuma.com

Download PDF

Bekijk alle vacatures

NEEM CONTACT OP

Logo-theuma HR red CMYK

THEUMA NV

AFDELING HR

ZANDSTRAAT 10 3460 BEKKEVOORT