Theuma zoekt jou!

Theuma is één van de grootste producenten van deursets (binnendeuren en kozijnen) in Europa en heeft 250 enthousiaste medewerkers verdeeld over België (Bekkevoort) en Nederland (Nijkerk). Met een innovatief en kwalitatief hoogwaardig productassortiment, een sterk productie-apparaat én doorgevoerde investeringen in digitalisering, wil Theuma een betrouwbare partner zijn voor haar klanten. Om de continue groei te blijven verzekeren zijn we momenteel op zoek naar een …

PROJECTLEIDER CAREPLUS

Functiebeschrijving

Wij hebben recent CarePLUS, het nichesegment binnen schuifdeuren voor de zorgsector, in onze Theuma Groep opgenomen. Hiervoor zijn wij op zoek naar een Projectleider die de levering en plaatsing van onze producten op grote werven zal voorbereiden, coördineren en opvolgen.

Je staat daarbij in voor de kwalitatieve uitvoering van de werken, conform de geldende voorschriften, binnen de vooropgestelde tijd. Verder geef je de juiste instructies aan de plaatsers van de producten en zorg je voor een vlotte en correcte informatiedoorstroming naar alle partijen toe.

Doorzetter

Wanneer je aan iets begint, rust je niet voordat je de gewenste antwoorden en resultaten hebt gevonden. Je leeft helemaal op bij het uitzoeken van de ideale oplossingen. Indien je volgende menselijke kwaliteiten ook nog kan aanvinken, laat ons dan snel iets weten!

Zo pak je ons helemaal in

Je vormt een dreamteam met de Sales Manager, de Productmanager en het interne sales team. Hedendaagse communicatietools en technologische innovaties vind je een uitdaging.

Ben je een organisatorisch talent, heb je technisch inzicht en help je graag mee zoeken naar oplossingen zodat projecten tijdig en correct kunnen worden opgeleverd? Werk je daarnaast ook graag in team zowel met de rest van het sales team als met andere afdelingen binnen een organisatie? Heb je zonet jezelf herkend? Lees dan zeker verder.

Dit mag je van ons verwachten

We bieden je een hele toffe uitdaging aan alsook de mogelijkheid om in heel België te werken. Daarnaast mag je een competitief salaris en een hedendaagse elektrische wagen verwachten. Je komt tevens terecht in een omgeving waarin je wordt aangemoedigd om te leren en waar er verdere doorgroeimogelijkheden zijn. Tot slot krijg je er toffe collega’s bij!

Echt iets voor jou?

Solliciteer vandaag nog en mail je CV en motivatiebrief naar vanessa.vanderauwera@theuma.com

Download PDF

Bekijk alle vacatures

NEEM CONTACT OP

Vanessa Vander Auwera

Logo-theuma HR red CMYK

THEUMA NV

AFDELING HR

ZANDSTRAAT 10 3460 BEKKEVOORT