Theuma zoekt jou!

Theuma is één van de grootste producenten van deursets (binnendeuren en kozijnen) in Europa en heeft 250 enthousiaste medewerkers verdeeld over België (Bekkevoort) en Nederland (Nijkerk). Met een innovatief en kwalitatief hoogwaardig productassortiment, een sterk productie-apparaat én doorgevoerde investeringen in digitalisering, wil Theuma een betrouwbare partner zijn voor haar klanten. Om de continue groei te blijven verzekeren zijn we momenteel op zoek naar een …

SALES SUPPORT

Wil je graag deel uitmaken van ons groot Theuma team waarbinnen je jouw commerciële, administratieve én logistieke talenten kan toepassen en verder kan ontplooien? Dan ben je aan het juiste adres!

Functiebeschrijving

Als Sales Support binnen de Franse markt ben je een kei in het verwerken van bestellingen, het onderhouden van klantencontacten en het in kaart brengen van onze klantorders voor wat betreft het transport en de verzending. 

Je staat daarbij in voor het zo efficiënt mogelijk organiseren van het transport voor de firma zodat ook onze klanten een optimale dienstverlening ervaren. Dit doe je door o.a. bij de collega’s in productie te informeren rond situaties omtrent productieplanning, wijzigingen in levertermijnen en andere uitzonderingen.

Heb je verfrissende ideeën ter optimalisatie van o.a. operationele taken of werkprocedures? Dan horen wij die graag! Je verdiept je in de te volgen procedures, verbetert deze waar nodig en zorgt voor de implementatie ervan.

Daarnaast schrikt het behandelen van klachten je niet af waardoor je gemotiveerd bent om deze nader te onderzoeken i.s.m. collega’s en de Aftersales Verantwoordelijke. Bijkomend benader je klanten proactief inzake debiteurenbewaking en klanttevredenheid.

Spring je verder graag bij om je collega sales supports te ondersteunen op vlak van klantendienst? Dan is deze job jou op het lijf geschreven!

Profiel

Kan jij je vlot uitdrukken in het Frans, heb je enige technische affiniteit en is probleemoplossend denken jouw tweede natuur? Ben jij daarnaast ook nog eens enthousiast, gedreven, communicatief sterk en staat bij jou collegialiteit bovenaan jouw checklist? Neem dan snel contact met ons op!

Tenslotte beschik je minstens over een Graduaatsdiploma in een technische richting of je kan de nodige ervaring voorleggen het vakgebied van logistiek, customer service of expeditie.

Dit mag je van ons verwachten

Deze functie bevat veel mogelijkheden tot initiatief en zelfontplooiing en biedt reële groeikansen in het kader van de verdere groei van Theuma op nationaal en internationaal gebied. Verder bieden wij jou als bedrijf naast o.a. glijdende werkuren, maaltijdcheques en een vergoeding van je woonwerkverkeer, ook de mogelijkheid om na jouw opleidingsperiode tot max. 50% van thuis uit te werken.

Echt iets voor jou?

Solliciteer vandaag nog en mail je CV en motivatiebrief naar laura.hoorelbeke@theuma.com

Download PDF

Bekijk alle vacatures

NEEM CONTACT OP

Logo-theuma HR red CMYK

THEUMA NV

AFDELING HR

ZANDSTRAAT 10 3460 BEKKEVOORT