Theuma zoekt jou!

Theuma is één van de grootste producenten van deursets (binnendeuren en kozijnen) in Europa en heeft 250 enthousiaste medewerkers verdeeld over België (Bekkevoort) en Nederland (Nijkerk). Met een innovatief en kwalitatief hoogwaardig productassortiment, een sterk productie-apparaat én doorgevoerde investeringen in digitalisering, wil Theuma een betrouwbare partner zijn voor haar klanten. Om de continue groei te blijven verzekeren zijn we momenteel op zoek naar een …

TEAMLEADER LAKSTRAAT

Functiebeschrijving

Na een opleidingsperiode sta je in voor het aansturen van een productieteam bestaande uit een 10-tal werknemers en ben je samen met hen verantwoordelijk om het productieproces binnen de gestelde rendements-, productie- en kwaliteitseisen te laten verlopen. Daarnaast speel je een belangrijke rol bij de implementatie van nieuwe investeringen. Tot slot ben je verantwoordelijk voor de veiligheid, kwaliteit, orde & netheid, … kortom alle aspecten om van je team een “winnend team” te maken.

Profiel

Je bent in het bezit van een bachelor diploma in een technische richting of je bent gelijkwaardig door ervaring. Je bent stressbestendig en je hebt de nodige verantwoordelijkheidszin. Je bent organisatorisch en hebt analytisch inzicht. Je bent flexibel, adequaat en werkt probleemoplossend. Tenslotte schrikt het je niet af om zelf de handen uit de mouwen te steken.

Aanbod

Theuma biedt je een interessante job met toekomstmogelijkheden in een flexibel werkregime, een aangename werksfeer, een gedegen opleiding en loon in verhouding tot de toegekende verantwoordelijkheden.

De plaats van tewerkstelling is Bekkevoort, gelegen op de grens tussen Vlaams-Brabant en Limburg, ver van de dagelijkse files.

Interesse?

Solliciteer vandaag nog en mail je CV en motivatiebrief naar jan.willems@theuma.com

Download PDF

Bekijk alle vacatures

NEEM CONTACT OP

Logo-theuma HR red CMYK

THEUMA NV

AFDELING HR

ZANDSTRAAT 10 3460 BEKKEVOORT