Blog

Filters

CarePLUS – het gebruiksgemak van lichtgewicht wanden
Deze video belicht de impact van lichtgewicht schuifwanden, geïnstalleerd door Theuma in Woonzorgcentrum Het Perrehof. Ontdek hoe deze innovatieve tussenwanden het dagelijks leven van zowel de bewoners als het zorgpersoneel verbeteren.

Lees meer »

Een kleine aanpassing in verpakking, een grote impact!
Ontdek hoe Theuma's Yarne Dekelver de duurzame revolutie in verpakkingsmethoden aanstuurt, door de overstap van piepschuim naar milieuvriendelijk celrooster voor WoodFlex en WoodPlus kozijnen. Lees meer over deze strategische zet naar een milieuvriendelijker en steviger verpakkingsproces in onze gedetailleerde blog.

Lees meer »

Voka – Verborgen Parel – Theuma op ROBtv
Op 1 juli 2023 was Theuma te zien in Verborgen Parels, een 4 delige reeks in samenwerking met Voka, waarin ROBtv op bezoek gaat bij vier bedrijven in onze regio die door innovatie het verschil proberen maken in hun sector.

Lees meer »

Het respect voor een circulaire leefomgeving is immens
Als er de intentie is om het meest circulaire kantoorgebouw van de Benelux te bouwen en onderhouden leg je de standaard wel erg hoog.

Lees meer »

Een blik achter de schermen: Theuma op Kanaal Z
Op 22 oktober was Theuma te zien in Alle Zaken op een Rijtje, het wekelijkse programma op Kanaal Z dat de strafste Belgische ondernemers in de kijker zet.

Lees meer »

Met de SmartDoorFactory halen we de toekomst in huis
De robotarmen, grijpers, lopende banden, persen en zuignappen van de SmartDoorFactory verplaatsen en monteren deuren in één vloeiende reeks bewegingen.

Lees meer »

Bezoek Nijkerk aan Bekkevoort
Op 8 juli 2022 zakt de Nijkerkse divisie van Theuma in groten getale af naar Bekkevoort. Ze overbruggen de afstand van 201 km die hun van hun Vlaamse collega’s scheidt om er de Theuma-fabriek te bezoeken en de Smart Door Factory met eigen ogen te aanschouwen.

Lees meer »

Onderweg naar zero carbon footprint
Op het dak van Theuma’s stalen kozijnfabriek in Nijkerk ligt een zee van zonnepanelen. Het zijn er 2.650 om precies te zijn en ze produceren 1.000 MWh of 1.000 000 kWh per jaar.

Lees meer »

Theuma-deursets, duurzame deursets
Respect voor het milieu geeft richting aan de investeringen en initiatieven van Theuma. Certificaten bewijzen de duurzaamheid van onze producten. Ons duurzame doel voor de toekomst?

Lees meer »

De kracht van EBC en EPC
Bij Theuma staat kwaliteit voorop. Onze deuren blijven lang mooi en onbeschadigd. Hoe we dat doen? Ontdek ons unieke aanbod lakdeuren en afgelakte stalen kozijnen.

Lees meer »