Kozijnen

Bij Theuma hebben we meer dan 50 jaar ervaring in de productie van kozijnen, en dat zie je. Onze WoodPlus timmerkozijnen hebben op maat gemaakte muurstukken. De WoodFlex montagekozijnen en metalen DuoFlex kozijnen zijn verstelbaar in muurdikte. Ideaal wanneer muurdiktes variëren in een gebouw.

Houten kozijnen

WoodFlex

Theuma’s WoodFlex houten montagekozijnen zijn al meer dan 50 jaar een vaste waarde in de woning- en utiliteitsbouw. Ze zijn plaatsklaar en volledig afgewerkt. Het innovatieve ontwerp maakt de kozijnen eenvoudig en precies te monteren. Alle boringen zijn voorzien: zagen en frezen op de bouwplaats is niet nodig. Met deze verstelbare kozijnen vang je variabele muurdiktes zonder moeite op.

Kies voor doorlopende of in verstek-gezaagde chambranten. Van de kwaliteit ben je alvast zeker.

Theuma_iconen__04

WoodFlex Style

Kies je voor het WoodFlex Style kozijn, dan kies je voor een extra strakke look: deur en kozijn liggen in hetzelfde vlak. Onzichtbare scharnieren maken het geheel af.

Theuma_iconen__04

WoodPlus

Het traditionele WoodPlus kozijn is plaatsklaar en voldoet aan de strengste eisen voor projectbouw. Het kozijn is vervaardigd uit multiplex of MDF van hoge kwaliteit en is uitermate geschikt om te schilderen. De muurstukken leveren we steeds op maat. Bovendien zijn de WoodPlus kozijnen voorzien van een ingenieus verstekverbindingssysteem, waardoor ze eenvoudig te plaatsen zijn. 

WoodBlock

Het WoodBlock kozijn is een massief blokkozijn beschikbaar in rubberwood of hardhout.

Advies op maat

Ontdek alle deursets

lees onze blog

Stalen kozijnen

DuoFlex

Stofzuigers, boodschappen en spelende kinderen? Het stalen DuoFlex montagekozijn is gemaakt van 1,5 mm dik staal en heeft standaard een hoogwaardige kras- en stootvaste laklaag. Die brengen we aan tijdens een EPC-proces (Electrostatic Powder Coating). De elektronische lading maakt de lak magnetisch. De superfijne lakdeeltjes hechten zich aan het kozijn en smelten samen tot een keiharde en krasvaste lak. Langdurige bescherming verzekerd. Overschilderen overbodig.  

Het DuoFlex kozijn vangt variaties op van -5 mm tot +9 mm in muurdikte en is dus zowel voor nieuwbouw als renovatie geschikt. Het kozijn is snel en eenvoudig te monteren.

Het DuoFlex kozijn kan probleemloos zwaardere deuren dragen. De unieke verstekverbinding zorgt voor een stabiele, symmetrische constructie.  

Theuma_iconen__04

Deze video toont het verschil tussen een ‘gewoon’ gelakte kozijn en een Theuma kozijn, dat door middel van Electronic Powder Coating (EPC) is gelakt.

Play Video

Advies op maat

Ontdek alle deursets

lees onze blog

Steel Secure

De Steel Secure is een stalen kozijn dat steeds gecombineerd wordt met een Steel Secure-deur met metalen kader en houten panelen.

Samen vormen ze een deurset die EI30 brandwerend, 42 dB geluidwerend en Saen S200 rookwerend is.

De Steel Secure is beschikbaar in WK3 of WK4 inbraakwerendheid.

Het kozijn kan in elke RAL kleur gepoedercoated worden. Deze deurset kan je personaliseren: je kan kiezen uit afwerking met pleister, houten of stalen chambranten. De afwerking met pleister geeft het geheel een minimalistische look.

Advies op maat

Ontdek alle deursets

Bekijk al onze projecten