Utiliteitsbouw

Theuma Projects is er voor jouw complexe nieuwbouw- en renovatieprojecten, transformaties van utiliteitsbouw, al dan niet met woonunits.

Onze experten kennen de wetgeving en de noden van de verschillende segmenten (woonzorgcentra, hotels, kantoren of appartementen) én onze producten door en door, van de meest technische deursets tot de knapste designdeuren. Ze zoeken samen met jou de ideale oplossingen voor jouw projecten.

Ze begeleiden architecten in de selectie van geschikte producten volgens de technische behoeften van het gebouw. Ze staan bouwheren en aannemers bij in de keuze voor de juiste oplossingen mét de correcte certificeringen. Ze volgen het traject van bij de start tot de oplevering van de producten en als je dat wil, zorgen ze ook voor de plaatsing.

Hotel

In hotels zijn brand-, rook- en geluidwerende deursets cruciaal.

Bij Theuma vind je de deursets die je nodig hebt: plaatsklaar, correct gecertificeerd, eenvoudig in onderhoud en ook nog eens mooi. 

SIW

Zorg

Als investeerder of bouwpromotor van projecten in de zorg is het comfort van bewoners of patiënten je eerste bekommernis. Veiligheid en hygiëne moeten hand in hand gaan met privacy en respect. Je zoekt daarom naar slimme oplossingen voor gedeelde (bad)kamers en leefruimtes en voor sanitaire voorzieningen in serviceflats. Speciaal voor de zorgsector ontwikkelde Theuma daarom innovatieve schuifwanden en elektrisch bedienbare schuifdeuren met softclosesysteem. 

Kantoren

Oude gebouwen vinden vaak een nieuw leven als multifunctionele plaatsen waar mensen winkelen, werken, wonen of logeren. Dergelijke complexe transformaties vragen veel kennis op verschillende domeinen.

Onze Theuma Projects experten gaan graag mee op zoek naar de juiste oplossingen met de juiste certificeringen.

Studentenwoningen

Wie studentenkamers verbouwt of verhuurt, krijgt te maken met heel wat administratie, bouwvoorschriften en veiligheidsnormen inzake brandveiligheid, inbraak en duurzaamheid.

Bij Theuma zijn de deuren en kozijnen van je project alvast in goede handen. Wij leveren specifiek voor studentenhuisvesting gecertificeerde producten op maat. 

Scholen

Jongeren met grote boekentassen. Rennende kinderen. Kleintjes met verfhanden. Schooldeuren moeten aan heel wat criteria voldoen. Ze moeten jong ogen én jaren meegaan. Ze moeten sterk zijn, maar ook licht. Ze moeten gemakkelijk openen en sluiten en behoorlijk bestand zijn tegen jong geweld. Ze moeten bovendien brand- en geluidwerend zijn.

 

Specifiek voor scholen ontwikkelde Theuma robuuste deursets die voldoen aan al die vereisten. 

vind jouw deurset

ontdek onze projecten

lees meer op onze blog