Theuma

Theuma is één van de grootste producenten van deursets (binnendeuren en kozijnen) in Europa. 250 enthousiaste medewerkers in België (Bekkevoort) en Nederland (Nijkerk) doen elke dag alles voor de tevredenheid van onze klanten. Met een innovatief en kwalitatief hoogwaardig productassortiment, een sterk productieapparaat én doorgevoerde investeringen in digitalisering wil Theuma een betrouwbare partner zijn voor haar klanten. Dat met een uitgelezen service voor, tijdens en na de oplevering.

Onze missie

Theuma focust op de productie, verkoop en montage van toonaangevende, plaatsklare deursets op industriële schaal, ongeacht de grootte van het project. Gedurende het volledige proces beloven we een maximale ontzorging van onze klanten. 

Onze waarden

Om te slagen in onze missie, leven we bij Theuma een aantal waarden na. Al onze medewerkers streven ze na.

Kwaliteit en professionaliteit

Ons doel? Dé referentie zijn op het gebied van totaaloplossingen voor binnendeursets. Gericht op effectiviteit, functionaliteit en duurzaamheid streven we daarom naar de optimale balans tussen de bedrijfsprocessen. Daarom investeren we voortdurend in onze producten, diensten, processen en systemen. We leggen de lat steevast hoog, ook wat ethische en sociale aspecten betreft. We zijn betrokken en voelen ons verantwoordelijk want onze klanten, medewerkers en stakeholders rekenen op onze kennis en ervaring.

Dat is maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dat is Theuma. 

Advies & Expertise

Tal van regels en voorschriften maken de keuze voor de juiste deuren en kozijnen voor je project niet eenvoudig. Je houdt rekening met je budget en je smaak, maar moet ook denken aan strikte vereisten wat betreft brand-, rook-, inbraak-, geluidwerendheid.

Als specialist in binnendeursystemen staan we je daarom graag bij. Samen komen we tot een doordachte keuze van producten, op maat van jouw project en jouw noden, alles getest en goedgekeurd zodat je deuren en kozijnen beantwoorden aan de reglementering. Dat geldt ook voor je sloten, valdorpels, deurdrangers, deurnaalden en scharnieren.

We nemen als je dat wil zelfs de projectcoordinatie van je over en zorgen voor de perfecte plaatsing van je deursets. We staan dan in voor de complete werkvoorbereiding, coördinatie op de werf en montage. Natuurlijk houden we je steeds up to date en heb je één vaste contactpersoon. Zo ontzorgen we jou.

Theuma Projects is er voor jouw complexe nieuwbouw- en renovatieprojecten, transformaties van utiliteitsbouw, al dan niet met woonunits.

Onze experten kennen de wetgeving en de noden van de verschillende segmenten (woonzorgcentra, hotels, kantoren of appartementen) én onze producten door en door, van de meest technische deursets tot designdeuren. Ze zoeken samen met jou de ideale oplossingen voor jouw projecten.

Ze begeleiden architecten in de selectie van de geschikte producten volgens de technische behoeften van het gebouw. Ze staan bouwheren en aannemers bij in de keuze voor de juiste oplossingen mét de correcte certificeringen. Ze volgen het traject van bij de start tot de oplevering van de producten en als je dat wil, coördineren ze ook de plaatsing.

Logo-theumaprojects-M
krijg advies op maat

ontdek onze projecten

lees onze blogs