Theuma zoekt jou!

Theuma is één van de grootste producenten van deursets (binnendeuren en kozijnen) in Europa en heeft 250 enthousiaste medewerkers verdeeld over België (Bekkevoort) en Nederland (Nijkerk). Met een innovatief en kwalitatief hoogwaardig productassortiment, een sterk productie-apparaat én doorgevoerde investeringen in digitalisering, wil Theuma een betrouwbare partner zijn voor haar klanten. Om de continue groei te blijven verzekeren zijn we momenteel op zoek naar een …

ACCOUNTMANAGER Regio Oost- & West-Vlaanderen

Functiebeschrijving

Wij zijn op zoek naar een Account Manager met toekomstplannen! Ben je competitief ingesteld en help je graag mee zoeken naar oplossingen samen met je klanten? Werk je daarnaast ook graag in team zowel met de rest van het sales team als met andere afdelingen binnen een organisatie? Heb je zonet jezelf herkend? Lees dan zeker verder.

Doorzetter met empathie

Wanneer je aan iets begint, rust je niet voordat je de gewenste antwoorden en resultaten hebt gevonden. Je leeft helemaal op als je klanten kan verder helpen door oplossingen aan te brengen. Indien je volgende menselijke kwaliteiten ook nog kan aanvinken, laat ons dan snel iets weten!

Zo pak je Theuma helemaal in

Je vormt een dreamteam met de regiomanager en het interne sales team. Daarnaast behaal je je objectieven binnen de deadlines en binnen de scope. Hedendaagse communicatietools en technologische innovaties vind je een uitdaging.
Net als je collega’s staan jouw klanten te popelen om met jou samen te werken. Anderen zitten met de handen in het haar omdat ze jou kwijt zijn. Als je ons ook nog eens kan overtuigen in een gesprek, dan heb je ons al bijna in je zak!

Dit mag je van ons verwachten

We bieden je een hele toffe commerciële uitdaging aan alsook de mogelijkheid om in heel Vlaanderen en Brussel te werken. Daarnaast mag je een competitief salaris met een leuke variabele component en een hedendaagse elektrische wagen verwachten. Je komt tevens terecht in een omgeving waarin je wordt aangemoedigd om te leren en waar er verdere doorgroeimogelijkheden zijn. Tot slot heb je hele toffe collega’s en de beste klanten uit de markt

Echt iets voor jou?

Solliciteer vandaag nog en mail je CV en motivatiebrief naar laura.hoorelbeke@theuma.com

Download PDF

Bekijk alle vacatures

NEEM CONTACT OP

Logo-theuma HR red CMYK

THEUMA NV

AFDELING HR

ZANDSTRAAT 10 3460 BEKKEVOORT