Theuma zoekt jou!

Theuma is één van de grootste producenten van deursets (binnendeuren en kozijnen) in Europa en heeft 250 enthousiaste medewerkers verdeeld over België (Bekkevoort) en Nederland (Nijkerk). Met een innovatief en kwalitatief hoogwaardig productassortiment, een sterk productie-apparaat én doorgevoerde investeringen in digitalisering, wil Theuma een betrouwbare partner zijn voor haar klanten. Om de continue groei te blijven verzekeren zijn we momenteel op zoek naar een …

AFTER SALES MEDEWERKER

Functiebeschrijving

Wil je graag deel uitmaken van ons groot Theuma team waarbinnen je jouw administratieve en commerciële talenten kan toepassen en verder kan ontplooien? Dan ben je aan het juiste adres!

Als Aftersales medewerker ben je de first line support voor de commerciële binnen- en buitendienst voor de behandeling van klachten. Je staat in voor het verzamelen van gegevens en het opmaken van rapporten m.b.t. klachten, indien nodig ook ter plaatse.  In overleg met onze interne afdelingen werk je een oplossing uit voor de klant. Je coördineert interventies van onze technische service dienst: je legt de benodigde interventies vast, plant deze in, maakt afspraken met onze klanten en geeft feedback aan de betrokken afdelingen na deze tussenkomsten. Daarnaast zie je toe op een correcte registratie van de klachten (rapportage, analyse, trendbewaking) en op een goede doorstroming van de klachteninfo naar de betrokken afdelingen. Je volgt zowel de KPI klantenklachten als de klantentevredenheid m.b.t. klachten op en initieert herstelorders.

Profiel

Heb je technische affiniteit met design, productie of montage van deuren en kozijnen en kan je hiervan reeds enkel jaar ervaring voorleggen? Heb je een goede talenkennis Nederlands-Frans en kennis van ERP (bij voorkeur Microsoft Axapta) en Office pakketten (Word, Excel en PowerPoint)? Heb je enige technische affiniteit en is probleemoplossend denken jouw tweede natuur? Ben jij daarnaast ook nog eens communicatief sterk, klantgericht en analytisch ingesteld en staat bij jou collegialiteit bovenaan jouw checklist? Neem dan snel contact met ons op!

Dit mag je van ons verwachten

We bieden jou een uitdagende functie binnen een gerenommeerd bedrijf in de bouwsector. Deze functie bevat veel mogelijkheden tot initiatief en zelfontplooiing en biedt reële groeikansen in het kader van de verdere groei van Theuma op nationaal en internationaal gebied. Verder bieden wij jou naast o.a. glijdende werkuren, maaltijdcheques en een vergoeding van je woon-werkverkeer, ook de mogelijkheid om, na jouw opleidingsperiode, tot 50% van thuis uit te werken.

Echt iets voor jou?

Solliciteer vandaag nog en mail je CV en motivatiebrief naar laura.hoorelbeke@theuma.com

Download PDF

Bekijk alle vacatures

NEEM CONTACT OP

Logo-theuma HR red CMYK

THEUMA NV

AFDELING HR

ZANDSTRAAT 10 3460 BEKKEVOORT