Theuma zoekt jou!

Theuma is één van de grootste producenten van deursets (binnendeuren en kozijnen) in Europa en heeft 250 enthousiaste medewerkers verdeeld over België (Bekkevoort) en Nederland (Nijkerk). Met een innovatief en kwalitatief hoogwaardig productassortiment, een sterk productie-apparaat én doorgevoerde investeringen in digitalisering, wil Theuma een betrouwbare partner zijn voor haar klanten. Om de continue groei te blijven verzekeren zijn we momenteel op zoek naar een …

CALCULATOR WERKVOORBEREIDER

Functiebeschrijving

Neem je graag een cruciale rol op? Heb je een sterk analytisch vermogen? Dan ben je bij Theuma aan het juiste adres!

Als Calculator Werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het opmaken van een verkoopsdossier van A tot Z. Vervolgens zet je dit verkoopsdossier om naar een bouwdossier.  Je bent hierbij op de hoogte van de technische en wettelijke voorwaarden voor de aanbieding van onze producten.  Je staat in voor de prijsberekeningen op technisch vlak. Je behandelt technische dossiers zorgvuldig, waarbij je expertise en precisie essentieel zijn voor het waarborgen van kwaliteit.

Profiel

Je beschikt over een Graduaat of bachelor Bouw (of bij voorkeur in een technische richting) of gelijkwaardig door ervaring.  Eventueel een eerste ervaring in bouw of toeleveringsindustrie is een pluspunt. Je kan oplossingsgericht en zelfstandig werken maar bent daarnaast ook een echte teamplayer. Spreek je daarnaast ook nog een aardig woordje Frans? Neem dan snel contact met ons op!

Dit mag je van ons verwachten

Deze functie bevat veel mogelijkheden tot initiatief en zelfontplooiing en biedt reële groeikansen in het kader van de verdere groei van Theuma op nationaal en internationaal gebied. Verder bieden wij jou als bedrijf naast o.a. glijdende werkuren, maaltijdcheques en een vergoeding van je woon-werkverkeer, ook de mogelijkheid om na jouw opleidingsperiode tot max. 50% van thuis uit te werken. De plaats van tewerkstelling is Bekkevoort, gelegen op de grens tussen Vlaams-Brabant en Limburg, ver van de dagelijkse files.

Echt iets voor jou?

Solliciteer vandaag nog en mail je CV en motivatiebrief naar sabrina.weckx@theuma.com

Download PDF

Bekijk alle vacatures

NEEM CONTACT OP

Logo-theuma HR red CMYK

THEUMA NV

AFDELING HR

ZANDSTRAAT 10 3460 BEKKEVOORT