Theuma zoekt jou!

Theuma is één van de grootste producenten van deursets (binnendeuren en kozijnen) in Europa en heeft 250 enthousiaste medewerkers verdeeld over België (Bekkevoort) en Nederland (Nijkerk). Met een innovatief en kwalitatief hoogwaardig productassortiment, een sterk productie-apparaat én doorgevoerde investeringen in digitalisering, wil Theuma een betrouwbare partner zijn voor haar klanten. Om de continue groei te blijven verzekeren zijn we momenteel op zoek naar een …

CUSTOMER SERVICE REPRESENTATIVE

Functiebeschrijving

Wil je graag deel uitmaken van ons groot Theuma team waarbinnen je jouw administratieve en commerciële talenten kan toepassen en verder kan ontplooien? Dan ben je aan het juiste adres!

Als Customer Service Representative ben je een kei in het voorbereiden, verwerken en beheren van offertes en bestellingen. Je bent het centraal aanspreekpunt voor onze klantenrelaties en biedt hen de nodige ondersteuning. Daarnaast ben je sterk getriggerd om een klant snelle antwoorden en vooral oplossingen te kunnen geven. Het verwerken van de administratie rond klachten doe je i.s.m. collega’s en de Aftersales. Bijkomend benader je klanten proactief inzake debiteurenbewaking en klanttevredenheid.

Profiel

Spreek je een aardig woordje Frans, heb je enige technische affiniteit en is probleemoplossend denken jouw tweede natuur? Ben jij daarnaast ook nog eens enthousiast, gedreven, communicatief sterk en staat bij jou collegialiteit bovenaan jouw checklist? Neem dan snel contact met ons op!

Tenslotte beschik je minstens over een Graduaatsdiploma in een technische richting of je kan de nodige ervaring voorleggen het vakgebied van customer service.

Dit mag je van ons verwachten

Deze functie bevat veel mogelijkheden tot initiatief en zelfontplooiing en biedt reële groeikansen in het kader van de verdere groei van Theuma op nationaal en internationaal gebied. Verder bieden wij jou als bedrijf naast o.a. glijdende werkuren, maaltijdcheques en een vergoeding van je woon-werkverkeer, ook de mogelijkheid om na jouw opleidingsperiode tot max. 50% van thuis uit te werken.

Echt iets voor jou?

Solliciteer vandaag nog en mail je CV en motivatiebrief naar sabrina.weckx@theuma.com

Download PDF

Bekijk alle vacatures

NEEM CONTACT OP

Logo-theuma HR red CMYK

THEUMA NV

AFDELING HR

ZANDSTRAAT 10 3460 BEKKEVOORT