Theuma zoekt jou!

Theuma is één van de grootste producenten van deursets (binnendeuren en kozijnen) in Europa en heeft 250 enthousiaste medewerkers verdeeld over België (Bekkevoort) en Nederland (Nijkerk). Met een innovatief en kwalitatief hoogwaardig productassortiment, een sterk productie-apparaat én doorgevoerde investeringen in digitalisering, wil Theuma een betrouwbare partner zijn voor haar klanten. Om de continue groei te blijven verzekeren zijn we momenteel op zoek naar een …

ELEKTRISCH STORINGSTECHNIEKER

Functiebeschrijving

Ben jij een gedreven technicus met een passie voor elektriciteit en machines? Heb je ervaring met het aanpassen, herstellen en preventief onderhouden van installaties? Dan hebben wij een boeiende uitdaging voor jou!  Als Elektrisch Storingstechnieker speel je een cruciale rol in het waarborgen van de optimale werking van onze productiemachines. Daarnaast zal je ook meewerken aan diverse projecten zoals de implementatie van nieuwe machines. Je voert hierbij niet alleen elektrische en programmatorische werkzaamheden uit, maar ook kleine mechanische, pneumatische en hydraulische herstellingen kunnen aan bod komen. Bovendien zorg je voor een nauwkeurige administratieve opvolging van de uitgevoerde werken.

Profiel

Bij Theuma hechten we veel belang aan technische expertise en teamgeest. Daarom zoeken wij iemand met een bachelor in een technische richting of een gelijkwaardige ervaring. Je bent vertrouwd met PLC-sturingen, frequentiesturingen en hebt enige kennis van meet- en regeltechnieken. Het is een pluspunt als je in het bezit bent van een BA4-certificaat en een BA5-certificaat. In stressvolle situaties blijf je kalm en voer je elektrische herstellingen zelfstandig uit. Met jouw analytische geest kun je storingen oplossen en verbeteringen voorstellen. Je bent gedreven, ambitieus en hebt een groot doorzettingsvermogen. Veiligheid staat bij jou altijd voorop.

Aanbod

Als jij je talenten wilt ontplooien in een dynamische omgeving die inzet op innovatie, dan is dit de perfecte job voor jou! Bij Theuma bieden we je niet alleen een boeiende functie, maar ook tal van toekomstmogelijkheden. Je werkt in een tweeploegenstelsel en geniet van een aangename werksfeer.  Bovendien krijg je een grondige opleiding om je vaardigheden verder te ontwikkelen. Hier tegenover staat een competitief loon dat overeenkomt met je verantwoordelijkheden. We geven incentives en organiseren jaarlijks een leuk personeelsevent. De plaats van tewerkstelling is Bekkevoort, gelegen op de grens tussen Vlaams-Brabant en Limburg, ver van de dagelijkse files.

Interesse?

Ben je klaar voor deze uitdaging? Aarzel dan niet en solliciteer vandaag nog! Stuur je CV en motivatiebrief naar jan.willems@theuma.com. Bouw mee aan je toekomst bij Theuma!

Download PDF

Bekijk alle vacatures

NEEM CONTACT OP

Logo-theuma HR red CMYK

THEUMA NV

AFDELING HR

ZANDSTRAAT 10 3460 BEKKEVOORT