Theuma zoekt jou!

Theuma is één van de grootste producenten van deursets (binnendeuren en kozijnen) in Europa en heeft 250 enthousiaste medewerkers verdeeld over België (Bekkevoort) en Nederland (Nijkerk). Met een innovatief en kwalitatief hoogwaardig productassortiment, een sterk productie-apparaat én doorgevoerde investeringen in digitalisering, wil Theuma een betrouwbare partner zijn voor haar klanten. Om de continue groei te blijven verzekeren zijn we momenteel op zoek naar een …

HR ASSISTANT

Ben jij diegene die graag juridische vraagstukken oplost? Of wil je graag een luisterend oor bieden? Of liever wat cijfers analyseren? Dan is deze functie voor jou gemaakt !

Functiebeschrijving

Als HR Assistant bij Theuma kom je terecht in een leuk HR team en ben je verantwoordelijk voor het tijdig en correct begeleiden van het payroll-proces voor onze medewerkers, zowel voor België als Nederland: uitvoering van de loonberekening, opvolging van alle sociaal-administratieve verplichtingen, beantwoorden van vragen rond arbeidsvoorwaarden. Je werkt mee aan de gegevensverzameling en -verwerking ter ondersteuning van het HR beleid. Daarnaast zet je je graag mee in naar het zoeken van nieuwe collega’s. Je houdt ervan actief bezig te zijn met de operationele HR zaken in nauw contact met al onze medewerkers en leidinggevenden. Je rapporteert aan de HR Manager.

Profiel

Je bezit een Bachelor of Master diploma in een HR-gerelateerde richting en hebt reeds enkele jaren werkervaring achter de rug. Je hebt een sterke affiniteit met sociale wetgeving en HR zaken. Je kan vlot organiseren en prioriteiten stellen, je bent assertief en durft initiatieven nemen. Je bent punctueel en sterk met cijfers. Je beschikt over een analytisch denkvermogen en je hebt een grote zin voor verantwoordelijkheid. Verder getuig je van een professionele houding en ben je discreet. Tenslotte heb je een zeer goede kennis van de verschillende MS Office toepassingen.

Dit mag je van ons verwachten

Deze functie bevat veel mogelijkheden tot initiatief en zelfontplooiing in een groeiend internationaal bedrijf. Mogelijkheid tot thuiswerk en een flexibel uurrooster dankzij glijdende werktijden.  We zorgen wekelijks voor vers fruit, geven incentives en organiseren jaarlijks een leuke personeelsevent. De plaats van tewerkstelling is Bekkevoort, gelegen op de grens tussen Vlaams-Brabant en Limburg, ver van de dagelijkse files.

Echt iets voor jou?

Solliciteer vandaag nog en mail je CV en motivatiebrief naar sabrina.weckx@theuma.com

Download PDF

Bekijk alle vacatures

NEEM CONTACT OP

Logo-theuma HR red CMYK

THEUMA NV

AFDELING HR

ZANDSTRAAT 10 3460 BEKKEVOORT