Theuma zoekt jou!

Theuma is één van de grootste producenten van deursets (binnendeuren en kozijnen) in Europa en heeft 250 enthousiaste medewerkers verdeeld over België (Bekkevoort) en Nederland (Nijkerk). Met een innovatief en kwalitatief hoogwaardig productassortiment, een sterk productie-apparaat én doorgevoerde investeringen in digitalisering, wil Theuma een betrouwbare partner zijn voor haar klanten. Om de continue groei te blijven verzekeren zijn we momenteel op zoek naar een …

MAINTENANCE MANAGER

Functiebeschrijving

Als Maintenance Manager ben je verantwoordelijk voor het plannen, coördineren en beheren van alle onderhoudsactiviteiten binnen onze productiefaciliteiten om een veilige en efficiënte werkomgeving te waarborgen.

Meer specifiek:

  • Ontwikkelen en implementeren van onderhoudsplannen en -procedures om de betrouwbaarheid en efficiëntie van machines en apparatuur te optimaliseren.
  • Beheren van het preventief en correctief onderhoud van machines en apparatuur.
  • Leiden en coachen van het onderhoudsteam en zorgen voor continue training en ontwikkeling van medewerkers.
  • Samenwerken met productie- en kwaliteitsmanagement om de productiedoelen en -normen te behalen.
  • Beheren van onderhoudsbudgetten en zorgen voor kostenefficiëntie.
  • Analyseren van prestatiegegevens om continue verbeteringen te identificeren en implementeren.
  • Naleving van wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu waarborgen.
  • Onderhouden van effectieve communicatie met leveranciers en externe dienstverleners.

Profiel

Je bent in het bezit van een bachelor of master in industrieel ingenieur (elektro-)mechanica. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een leidinggevende onderhoudsfunctie, bij voorkeur in een productieomgeving. Je hebt een sterke kennis van onderhoudsmanagement en procesoptimalisatie. Daarnaast heb je uitstekende probleemoplossende, analytische en projectmanagementvaardigheden. Ervaring met het werken met onderhoudsmanagementsystemen en automatiseringssystemen is een pré . Je bezit een analytisch denkvermogen en oplossingsgerichte instelling. Tenslotte ben je flexibel, resultaatgericht en een teamspeler.

Dit mag je van ons verwachten

Je komt terecht in een uitdagende en dynamische werkomgeving binnen een groeiend bedrijf met mogelijkheden om je professionele vaardigheden verder te ontwikkelen. Je werkt met een team van toegewijde en ervaren collega’s. Theuma biedt een competitief salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden o.a. glijdende werkuren, maaltijdcheques en extra vakantiedagen bovenop de wettelijke vakantiedagen. We geven incentives en organiseren jaarlijks een leuk personeelsevent. De plaats van tewerkstelling is Bekkevoort, gelegen op de grens tussen Vlaams-Brabant en Limburg, ver van de dagelijkse files.

Echt iets voor jou?

Ben jij de Maintenance Manager die we zoeken?

Solliciteer vandaag nog en mail je CV en motivatiebrief naar sabrina.weckx@theuma.com

Download PDF

Bekijk alle vacatures

NEEM CONTACT OP

Logo-theuma HR red CMYK

THEUMA NV

AFDELING HR

ZANDSTRAAT 10 3460 BEKKEVOORT