Theuma zoekt jou!

Theuma is één van de grootste producenten van deursets (binnendeuren en kozijnen) in Europa en heeft 250 enthousiaste medewerkers verdeeld over België (Bekkevoort) en Nederland (Nijkerk). Met een innovatief en kwalitatief hoogwaardig productassortiment, een sterk productie-apparaat én doorgevoerde investeringen in digitalisering, wil Theuma een betrouwbare partner zijn voor haar klanten. Om de continue groei te blijven verzekeren zijn we momenteel op zoek naar een …

MECHANISCH STORINGSTECHNIEKER (2 ploegen)

Functiebeschrijving

Ben jij een technisch talent dat ervan houdt om machines in topconditie te houden? Heb je expertise op het gebied van mechanica, pneumatiek en hydraulica? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou! Als mechanisch storingstechnieker ben je verantwoordelijk voor het aanpassen, herstellen en preventief onderhouden van ons machinepark, zodat de operationele efficiëntie gewaarborgd blijft. Je krijgt de kans om verschillende apparatuur te bedienen, waaronder boor-, slijp-, draai-, frees- en lasmachines. Bovendien houd je de administratie bij van de uitgevoerde werkzaamheden.

Profiel

Bij Theuma hechten wij veel belang aan technische expertise en teamgeest. Daarom zoeken wij iemand met een bachelor in een technische richting of een gelijkwaardige ervaring. Je hebt ruime ervaring met lassen, frezen en draaien. Daarnaast beschik je over een basiskennis van elektriciteit. Je zal meewerken aan diverse projecten zoals de implementatie van nieuwe machines. Stressbestendigheid, verantwoordelijkheidsgevoel en zelfbeheersing zijn eigenschappen die jou typeren. Je kan zelfstandig problemen oplossen en bent flexibel inzetbaar. Daarnaast heb je een scherp organisatorisch en analytisch inzicht. Je bent gedreven, ambitieus en beschikt over doorzettingsvermogen. Veiligheid staat bij jou altijd voorop.

Aanbod

Als jij je talenten wilt ontplooien in een dynamische omgeving die inzet op innovatie, dan is dit de perfecte job voor jou! Bij Theuma bieden we je niet alleen een boeiende functie, maar ook tal van toekomstmogelijkheden. Je werkt in een tweeploegenstelsel en geniet van een aangename werksfeer.  Bovendien krijg je een grondige opleiding om je vaardigheden verder te ontwikkelen. Hier tegenover staat een competitief loon dat overeenkomt met je verantwoordelijkheden. We geven incentives en organiseren jaarlijks een leuk personeelsevent. De plaats van tewerkstelling is Bekkevoort, gelegen op de grens tussen Vlaams-Brabant en Limburg, ver van de dagelijkse files.

Interesse?

Ben je klaar voor deze uitdaging? Aarzel dan niet en solliciteer vandaag nog! Stuur je CV en motivatiebrief naar jan.willems@theuma.com. Bouw mee aan je toekomst bij Theuma!

Download PDF

Bekijk alle vacatures

NEEM CONTACT OP

Logo-theuma HR red CMYK

THEUMA NV

AFDELING HR

ZANDSTRAAT 10 3460 BEKKEVOORT