Theuma zoekt jou!

Theuma is één van de grootste producenten van deursets (binnendeuren en kozijnen) in Europa en heeft 250 enthousiaste medewerkers verdeeld over België (Bekkevoort) en Nederland (Nijkerk). Met een innovatief en kwalitatief hoogwaardig productassortiment, een sterk productie-apparaat én doorgevoerde investeringen in digitalisering, wil Theuma een betrouwbare partner zijn voor haar klanten. Om de continue groei te blijven verzekeren zijn we momenteel op zoek naar een …

MECHANISCH STORINGSTECHNIEKER (nachtpost)

Functiebeschrijving

Ben jij een ervaren technicus met een passie voor preventief mechanisch onderhoud? Wil je graag bijdragen aan het onderhouden en optimaliseren van de werking van onze productiemachines? Dan is deze functie als preventief mechanisch storingstechnieker in de vaste nachtpost iets voor jou!

Als mechanisch storingstechnieker ben je verantwoordelijk voor het preventieve onderhoud en herstellingen van onze installaties op mechanisch vlak. Je zorgt ervoor dat de productiemachines optimaal blijven functioneren en draagt bij aan een efficiënte werkomgeving. Je krijgt hierbij de kans om verschillende apparatuur te bedienen, waaronder boor-, slijp-, draai-, frees- en lasmachines. Bovendien houd je de administratie bij van de uitgevoerde werkzaamheden.

Profiel

Bij Theuma hechten wij veel belang aan technische expertise en teamgeest. Daarom zoeken wij iemand met een bachelor in een technische richting of een gelijkwaardige ervaring. Je hebt ruime ervaring met lassen, frezen en draaien. Daarnaast beschik je over een basiskennis van elektriciteit. Je hebt bij voorkeur in het verleden reeds ervaring opgebouwd in een vaste nachtpost. Stressbestendigheid, verantwoordelijkheidsgevoel en zelfbeheersing zijn eigenschappen die jou typeren. Je kan zelfstandig problemen oplossen en bent flexibel inzetbaar. Daarnaast heb je een scherp organisatorisch en analytisch inzicht. Je bent gedreven, ambitieus en beschikt over doorzettingsvermogen. Veiligheid staat bij jou altijd voorop.

Aanbod

Als jij je talenten wilt ontplooien in een dynamische omgeving die inzet op innovatie, dan is dit de perfecte job voor jou! Bij Theuma bieden we je niet alleen een boeiende functie, maar ook tal van toekomstmogelijkheden. Je werkt in een vaste nachtpost en geniet van een aangename werksfeer.  Bovendien krijg je een grondige opleiding om je vaardigheden verder te ontwikkelen. Hier tegenover staat een competitief loon dat overeenkomt met je verantwoordelijkheden. We geven incentives en organiseren jaarlijks een leuk personeelsevent. De plaats van tewerkstelling is Bekkevoort, gelegen op de grens tussen Vlaams-Brabant en Limburg, ver van de dagelijkse files.

Interesse?

Ben je klaar voor deze uitdaging? Aarzel dan niet en solliciteer vandaag nog! Stuur je CV en motivatiebrief naar jan.willems@theuma.com. Bouw mee aan je toekomst bij Theuma!

Download PDF

Bekijk alle vacatures

NEEM CONTACT OP

Logo-theuma HR red CMYK

THEUMA NV

AFDELING HR

ZANDSTRAAT 10 3460 BEKKEVOORT