Theuma zoekt jou!

Theuma is één van de grootste producenten van deursets (binnendeuren en kozijnen) in Europa en heeft 250 enthousiaste medewerkers verdeeld over België (Bekkevoort) en Nederland (Nijkerk). Met een innovatief en kwalitatief hoogwaardig productassortiment, een sterk productie-apparaat én doorgevoerde investeringen in digitalisering, wil Theuma een betrouwbare partner zijn voor haar klanten. Om de continue groei te blijven verzekeren zijn we momenteel op zoek naar een …

OFFERTEBEHEERDER WERKVOORBEREIDER

Functiebeschrijving

Wil je graag deel uitmaken van ons groot Theuma team waarbinnen je jouw administratieve en commerciële talenten kan toepassen en verder kan ontplooien? Dan ben je aan het juiste adres!

 

Als Offertebeheerder Werkvoorbereider ben je een kei in het voorbereiden, verwerken en beheren van offertes.  Je stelt prijsaanvragen op naar leveranciers en onderaannemers

Daarnaast ben je op de hoogte van de technische en wettelijke voorwaarden voor de aanbieding van onze producten. Je bent verantwoordelijke voor het dossier as built. Wat je vanaf uitvoering overdraagt aan de Project Manager. Je staat in voor het doorzetten van projectorders in ons ERP systeem waarbij eventuele manuele ingaven van projecten ook mogelijk is.

Profiel

Je beschikt over een Bachelor of Master diploma (in een technische richting) of gelijkwaardig door ervaring.  Eventuele ervaring in bouw of toeleveringsindustrie is een pluspunt.

Je kan oplossingsgericht en zelfstandig werken maar bent daarnaast ook een echte teamplayer. Je doet aan proactieve klantenbenadering inzake klantentevredenheid en klantennoden. Als collega ben je iemand met een positieve persoonlijkheid met een creatieve, communicatieve, flexibele en commerciële ingesteldheid.  Spreek je daarnaast ook nog een aardig woordje Frans? Neem dan snel contact met ons op!

Dit mag je van ons verwachten

Deze functie bevat veel mogelijkheden tot initiatief en zelfontplooiing en biedt reële groeikansen in het kader van de verdere groei van Theuma op nationaal en internationaal gebied. Verder bieden wij jou als bedrijf naast o.a. glijdende werkuren, maaltijdcheques en een vergoeding van je woon-werkverkeer, ook de mogelijkheid om na jouw opleidingsperiode tot max. 50% van thuis uit te werken. De plaats van tewerkstelling is Bekkevoort, gelegen op de grens tussen Vlaams-Brabant en Limburg, ver van de dagelijkse files.

Echt iets voor jou?

Solliciteer vandaag nog en mail je CV en motivatiebrief naar laura.hoorelbeke@theuma.com

Download PDF

Bekijk alle vacatures

NEEM CONTACT OP

Logo-theuma HR red CMYK

THEUMA NV

AFDELING HR

ZANDSTRAAT 10 3460 BEKKEVOORT