Theuma zoekt jou!

Theuma is één van de grootste producenten van deursets (binnendeuren en kozijnen) in Europa en heeft 250 enthousiaste medewerkers verdeeld over België (Bekkevoort) en Nederland (Nijkerk). Met een innovatief en kwalitatief hoogwaardig productassortiment, een sterk productie-apparaat én doorgevoerde investeringen in digitalisering, wil Theuma een betrouwbare partner zijn voor haar klanten. Om de continue groei te blijven verzekeren zijn we momenteel op zoek naar een …

PROCUREMENT MANAGER

Functiebeschrijving

Als Procurement Manager ben je verantwoordelijk voor het zorgvuldig selecteren van grondstoffen, hulpgrondstoffen, halffabricaten en diverse algemene goederen. Het is jouw taak ervoor te zorgen dat deze selectie volledig voldoet aan onze strikte inkoopspecificaties.
In nauwe samenwerking met onze afdeling Onderzoek en Ontwikkeling ben je belast met het actief prospecteren en selecteren van geschikte markten en leveranciers voor onze grondstoffen. Je speelt een sleutelrol in het opbouwen van strategische leveranciersrelaties.
Met jouw expertise en toewijding zorg je ervoor dat ons inkoopproces naadloos verloopt en dat we altijd kunnen vertrouwen op de kwaliteit en beschikbaarheid van onze benodigde middelen.
Als Hoofd Inkoop en Procurement geef je leiding aan het procurement team en bepaal je de strategische richting voor dagelijkse inkoopactiviteiten en voorraadmanagement. Samen met je team ontwikkel je de werkwijze en onderliggende processen om onze doelen te bereiken.

Profiel

We zijn op zoek naar een kandidaat die communicatief vaardig en besluitvaardig is, en die in staat is om beslissingen te nemen. Je hebt een gezonde dosis ambitie en doorzettingsvermogen. Het vermogen om te onderhandelen met overtuigingskracht en zelfstandig te werken is essentieel voor deze rol.
Je hebt organisatorisch en analytisch inzicht, en je bezit voldoende managementvaardigheden om complexe projecten te leiden. Bereidheid om korte binnen- en buitenlandse bezoeken af te leggen is een vereiste, omdat dit bijdraagt aan het onderhouden van zakelijke relaties en het verkennen van nieuwe kansen.
Idealiter beschik je over een masterdiploma economische wetenschappen of gelijkwaardig door ervaring. Het hebben van een technische achtergrond wordt beschouwd als een waardevolle troef, maar is geen absolute vereiste. Ervaring met office softwaretools en ERP-systemen, met een voorkeur voor AXAPTA of D365, wordt als een pluspunt beschouwd.

Dit mag je van ons verwachten

Je komt terecht in een uitdagende en dynamische werkomgeving binnen een groeiend bedrijf met mogelijkheden om je professionele vaardigheden verder te ontwikkelen. Je werkt met een team van toegewijde en ervaren collega’s.
Theuma biedt een competitief salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden o.a. glijdende werkuren, maaltijdcheques en extra vakantiedagen bovenop de wettelijke vakantiedagen. We geven incentives en organiseren jaarlijks een leuk personeelsevent.
De plaats van tewerkstelling is Bekkevoort, gelegen op de grens tussen Vlaams-Brabant en Limburg, ver van de dagelijkse files.

Echt iets voor jou?

Solliciteer vandaag nog en mail je CV en motivatiebrief naar sabrina.weckx@theuma.com

Download PDF

Bekijk alle vacatures

NEEM CONTACT OP

Logo-theuma HR red CMYK

THEUMA NV

AFDELING HR

ZANDSTRAAT 10 3460 BEKKEVOORT