Theuma zoekt jou!

Theuma is één van de grootste producenten van deursets (binnendeuren en kozijnen) in Europa en heeft 250 enthousiaste medewerkers verdeeld over België (Bekkevoort) en Nederland (Nijkerk). Met een innovatief en kwalitatief hoogwaardig productassortiment, een sterk productie-apparaat én doorgevoerde investeringen in digitalisering, wil Theuma een betrouwbare partner zijn voor haar klanten. Om de continue groei te blijven verzekeren zijn we momenteel op zoek naar een …

SERVICE TECHNIEKER

Functiebeschrijving

Ben jij een technische duizendpoot met een passie voor schrijnwerkerij en klantenservice? Wil jij deel uitmaken van ons serviceteam en streven naar een uitmuntende klantentevredenheid? Dan is deze vacature iets voor jou!

Als service technieker ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van servicewerkzaamheden bij onze klanten, waarbij je herstellingen met precisie en vakmanschap uitvoert. Je zal zowel demo’s uitvoeren op externe werven als inhouse bij Theuma.

Daarnaast bied je ondersteuning aan onze verkoopafdeling bij klachten en technische vraagstukken om te zorgen voor tevreden klanten

Tot slot zal je onze productie ondersteunen in het geval er geen lopende serviceopdrachten zijn.

Profiel

Bij Theuma hechten wij veel belang aan technische expertise en teamgeest. Daarom zoeken wij iemand met een secundair diploma schrijnwerkerij of een gelijkwaardige ervaring. Bij voorkeur beschik je al over een technische kennis van binnendeuren en kozijnen en heb je kennis van verschillende hersteltechnieken. Een basiskennis Frans is een must daar je met verschillende klanten over de taalgrens heen in contact komt. Klantgerichtheid en pro-actief handelen zijn jouw tweede natuur. Tot slot ben je flexibel en beschik je over een geldig rijbewijs B.

Aanbod

Als jij je talenten wilt ontplooien in een dynamische omgeving die inzet op innovatie, dan is dit de perfecte job voor jou! Bij Theuma bieden we je niet alleen een boeiende functie, maar ook tal van toekomstmogelijkheden. Je werkt in een flexibele dagpost en geniet van een aangename werksfeer.  Bovendien krijg je een grondige opleiding om je vaardigheden verder te ontwikkelen. Hier tegenover staat een competitief loon dat overeenkomt met je verantwoordelijkheden. We geven incentives en organiseren jaarlijks een leuk personeelsevent. De plaats van tewerkstelling is Bekkevoort, gelegen op de grens tussen Vlaams-Brabant en Limburg, ver van de dagelijkse files.

Interesse?

Ben je klaar voor deze uitdaging? Aarzel dan niet en solliciteer vandaag nog! Stuur je CV en motivatiebrief naar jan.willems@theuma.com. Bouw mee aan je toekomst bij Theuma!

Download PDF

Bekijk alle vacatures

NEEM CONTACT OP

Logo-theuma HR red CMYK

THEUMA NV

AFDELING HR

ZANDSTRAAT 10 3460 BEKKEVOORT