Theuma zoekt jou!

Theuma is één van de grootste producenten van deursets (binnendeuren en kozijnen) in Europa en heeft 250 enthousiaste medewerkers verdeeld over België (Bekkevoort) en Nederland (Nijkerk). Met een innovatief en kwalitatief hoogwaardig productassortiment, een sterk productie-apparaat én doorgevoerde investeringen in digitalisering, wil Theuma een betrouwbare partner zijn voor haar klanten. Om de continue groei te blijven verzekeren zijn we momenteel op zoek naar een …

TEAMLEADER TECHNISCHE CEL

Functiebeschrijving

Als Teamleader Technische Cel ben je verantwoordelijk voor de aansturing van de “specialisten” in het team m.b.t. vragen rond offertes, tekeningen, technisch advies en order- en projectverwerking. Je bent het aanspreekpunt voor zowel de binnen- als buitendienst.

In nauw overleg met de verschillende afdelingen (R&D, aankoop en productie) en de account managers zoek je passende oplossingen voor klantvragen. Je volgt de werking van je afdeling op aan de hand van KPI’s en eraan verbonden targets. Jouw technische skills dragen bij aan de uitbouw van een end-to-end digitalisering van de hoofprocessen en de implementatie hiervan in de  technische cel. Daarnaast schrikt AI jou niet af en ga je mee opzoek naar de mogelijkheden van artificiële intelligentie voor het automatiseren van routinematige activiteiten in werkvoorbereiding. Als key-user en coördinator draag je bij aan de implementatie van BIM alsook Cobus, dat zal instaan voor de automatisatie van het genereren van klantentekeningen deuren – kozijnen. Als echte People manager sta je in voor de begeleiding, opleiding en opvolging van de leden in jouw team. Jouw skills maken de organisatie en haar leden sterker.

Profiel

We zijn op zoek naar een kandidaat die organisatorisch sterk is en die in staat is om beslissingen te nemen. Je bent stressbestendig en een echte teamplayer en hebt daarnaast een gezonde dosis ambitie.

Idealiter beschik je over een master-diploma in een technische richting of gelijkwaardig door ervaring. Het hebben van een technische achtergrond of voeling met techniciteit wordt beschouwd als een waardevolle troef. Je hebt een goede kennis van Excel en ervaring met ERP-systemen wordt als een pluspunt beschouwd. Daarnaast kun je je vlot uitdrukken in zowel het Nederlands als het Frans. Tenslotte staan collegialiteit en doorzettingsvermogen bovenaan jouw checklist.

Dit mag je van ons verwachten

We bieden jou een uitdagende functie binnen een gerenommeerd bedrijf in de bouwsector. Deze functie bevat veel mogelijkheden tot initiatief en zelfontplooiing en biedt reële groeikansen in het kader van de verdere groei van Theuma op nationaal en internationaal gebied. Verder bieden wij jou naast o.a. glijdende werkuren, maaltijdcheques en een vergoeding van je woon-werkverkeer, ook de mogelijkheid om na jouw opleidingsperiode van thuis uit te werken.

Echt iets voor jou?

Solliciteer vandaag nog en mail je CV en motivatiebrief naar laura.hoorelbeke@theuma.com

Download PDF

Bekijk alle vacatures

NEEM CONTACT OP

Logo-theuma HR red CMYK

THEUMA NV

AFDELING HR

ZANDSTRAAT 10 3460 BEKKEVOORT